Workshop renaissance zingen

Op 12 november organiseert Vocaal ensemble Camerata Liocorno een workshop renaissance zingen. Deze wordt geleid door Enrique López Cortón, die op dit terrein zeer deskundig is. Hij zal die middag een inleiding houden en vooral veel met de deelnemers zingen. We gaan ervan uit, dat zij de muziek thuis voorbereiden. Na afloop is er gelegenheid om nog even na te zitten en is Enrique beschikbaar voor reacties en individuele vragen.

De workshop wordt gehouden in de hervormde kerk van Zwaag, Kerkelaan 1. De kerk is open om 12.30 uur. In de buurt van de kerk is voldoende parkeergelegenheid.

Het programma ziet er zo uit:

12:30    inloop

13:00    opening en inleiding

13:45    koffie-/theepauze

14:00    zingen

15:00    koffie-/theepauze

15:15    zingen

16:15    nabespreking, afsluiting

16:30    napraten onder het genot van een drankje

17:00    sluiting

Deelname staat open voor koorleden en voor geïnteresseerden van buiten het koor. Die laatsten betalen een bijdrage van €22,50. Hiervoor krijgen zij toegang tot de workshop en alle bladmuziek die tijdens de workshop wordt gebruikt. Ook de consumpties zijn inbegrepen.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.
Of stuur een e-mail naar info@camerataliocorno.nl. Vermeld duidelijk uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, uw stemsoort en zangervaring.

Uw aanmelding wordt definitief na ontvangst van de financiële bijdrage op rekening nummer NL56TRIO0784871329 ten name van Vocaal ensemble Camerata Liocorno. Zet u a.u.b. in de omschrijving “workshop renaissance zingen” en uw naam. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. De bladmuziek wordt per e-mail verstuurd.

Let op: het aantal deelnemers is begrensd. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Als er teveel aanmeldingen zijn, telt de volgorde van binnenkomst.

Deze activiteit wordt gesubsidieerd door de gemeente Hoorn.