Concertagenda

Camerata Liocorno nodigt u uit: “Come again”

Op zaterdag 15 april kunt u weer luisteren naar een concert van Camerata Liocorno, onder de titel “Come again”. Dit jaar met een gastoptreden van koor Jounique o.l.v. Ilona van Grondelle-de Kievit. Het concert vindt plaats in de prachtige oude Hervormde Dorpskerk aan de Kerkelaan in Zwaag.

Camerata zingt voor u diverse Engelse werken uit de renaissance, waaronder bijvoorbeeld het prachtige “When David heard” van Thomas Tomkins. Maar er klinken ook een bijzondere  IJslandse hymne en een korte mis van de Argentijnse componist Dante Andreo.

Jounique brengt u repertoire, dat daar qua sfeer erg goed bij aansluit. Dit koor bestaat uit een geselecteerd ensemble van vrouwen van verschillende leeftijden en komt uit Zwijndrecht.

Zij zingen deze middag onder andere muziek van de Noor Kim André Arnesen, geboren in 1980, en van de jonge vrouwelijke componist Sarah Quartel uit Canada.

Wij denken u hiermee een zeer verrassend concert te kunnen bieden en we hopen dat u de kans om dit te beluisteren zult aangrijpen.

Het concert begint om 14.30 uur, de kerk gaat open om 14.00 uur.

Toegangskaarten à €15,- kunt u bestellen via het bestelformulier of voorafgaand aan het concert aan de zaal (€17,-). Belangstellenden jonger dan 18 jaar betalen €9,-.